Gyakori kérdések

Hogyan tudjuk átadni a számlákat?

A könyveléshez az anyagokat átadhatja személyesen, postán, vagy megállapodástól függően mi elmegyünk érte.

Mennyi az egyéni vállalkozás könyvelésének havi díja?

Az árbevétel és a számlák mennyiségének függvénye is, de általában 8.000 ft/ hó

Mit tartalmaz a havidíj?

A könyvelésen és a bevallások elkészítésén túl adótanácsadással és személyes konzultációval állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy válalkozásnak?

A cégalapítást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. számviteli politika iratkzelési szabályzat selejtezési szabályzat leltárkészítési szabályzat értékelési szabályzat pénzkezelési szabályzat

Mikor érhetjük el Ön öket?

Hétfőtől péntekig munkaidőben, ill. előre egyeztetett időpontban délután, este és hétvégén is a partnereink rendelkezésére állunk.

Bemutatkozás

A legjobb áron a legtöbb elégedett ügyféllel

Hajdu Szilvia vagyok a Hajdu Könyvelő Iroda ügyvezetője. 20 éve foglalkozom könyveléssel, 10 éve saját irodámban végzem a munkámat. A könyvelő iroda vállalja egyéni és társas vállalkozások, civil szervezetek, társasházak, lakásszövetkezetek, szociális szövetkezetek teljeskörű könyvelését, hatóságok előtti képviseletét.

Ügyfeleink precíz, felelősségteljes , európai szintű, informatív munkát várnak el tőlünk, és mi ennek megfelelően szolgáljuk az Ön érdekeit. Modern informatikai háttérrel rendelkezünk, így a döntéseihez szükséges információkat és tanácsokat azonnal a rendelkezésére bocsátjuk, a távolság nem jelent akadályt.

A könyvelés során átruházott adatokat és információkat a legszigorúbb követelményeknek megfelelő körültekintéssel kezeljük.

Cégalapítás: Vállalkozni szeretne? Van egy jó ötlete? Ügyvéd partnerünk segítségével könyvelő irodánk végigvezeti Önt a cégalapítás kezdeti lépésein egészen a megvalósításig.

Tanácsadás: Nem szeretne sok adót fizetni? Fél a vagyonosodási vizsgálattól? Egyéb adózási gondjai vannak? A könyvelő irodánk első tanácsadása díjmentes, partnereink számára a könyvelési díj tartalmazza a folyamatos, szakszerű, díjmentes tanácsadást.

Könyvelőváltás: A stabil könyvelő cégértéknövelő tényező, azonban az olcsó, tájékozatlan, és szakmailag felkészületlen könyvelő előbb-utóbb többmilliós NAV (Apeh)- bírságot okozhat Önnek. Ha Ön jó könyvelést és adótanácsadást vár el, váltoson könyvelőt és hozza el hozzánk a könyvelését.

Adótanácsadás: Az adótervezés tudomány, segítségével csökkentheti vállalkozása adó- és járulékfizetési kötelezettségeit. Vegye igénybe adótanácsadói szolgáltatásunkat.

Mobil: +36- 30 / 525-69-94

Bérszámfejtés: Teljeskörűen ellátjuk a felmerülő bér- és munkaügyi feladatokat.

Központi irodánk Miskolc, Diósgyőr városrészben található, ahol előzetes egyeztetés után a késő esti órákban és a hétvégeken is fogadjuk partnereineket, hogy napra kész, pontos és aktuális tájékoztatást kaphassanak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről.

Legyen a partnerünk!

Mobil: +36- 30 / 525-69-94