Gyakori kérdések

Mikor érhetjük el Ön öket?

Hétfőtől péntekig munkaidőben, ill. előre egyeztetett időpontban délután, este és hétvégén is a partnereink rendelkezésére állunk.

Mit tartalmaz a havidíj?

A könyvelésen és a bevallások elkészítésén túl adótanácsadással és személyes konzultációval állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Mennyi az egyéni vállalkozás könyvelésének havi díja?

Az árbevétel és a számlák mennyiségének függvénye is, de általában 8.000 ft/ hó

Hogyan tudjuk átadni a számlákat?

A könyveléshez az anyagokat átadhatja személyesen, postán, vagy megállapodástól függően mi elmegyünk érte.

Milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy válalkozásnak?

A cégalapítást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. számviteli politika iratkzelési szabályzat selejtezési szabályzat leltárkészítési szabályzat értékelési szabályzat pénzkezelési szabályzat

Védjegy

2016.01.16.

Előzze meg, hogy konkurense, üzlettársa megpróbálja ellopni az Ön védjegyeit! Védje meg cégnevét, logóját, termékét!

A védjegy egy jelző, amely a termékek, szolgáltatások egymástól való megkülönböztetését segíti. A védjegy az egy jel, amely megkülönbözteti az árut vagy szolgáltatást a versenytársak más, hasonló vagy akár azonos tartalmú termékeitől.A fogyasztók érzelmileg kötődnek bizonyos nevekhez, amelynek alapját a már megszokott védjeggyel ellátott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos érzelmek adják. Mindenki a már jól bevált márkához ragaszkodik az új, ismeretlen termékkel szemben, még akkor is, ha az új, piacra belépő termék jobb, olcsóbb a védjeggyel jelzett terméknél.A védjegy a legtöbb vállalkozás számára értékes tőke, becslések szerint a világ leismertebb védjegyeinek értéke akár 50 milliárd dollárt is meghaladja egyenként. Pl.: Coca-Cola, BMW. A fogyasztók hajlandóak többet fizetni egy ismert védjeggyel ellátott termékért.

Mit védhetünk le védjegyként?

A folytatásért kattintson IDE

vissza

Hozzászólások