Gyakori kérdések

Milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy válalkozásnak?

A cégalapítást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. számviteli politika iratkzelési szabályzat selejtezési szabályzat leltárkészítési szabályzat értékelési szabályzat pénzkezelési szabályzat

Mennyi az egyéni vállalkozás könyvelésének havi díja?

Az árbevétel és a számlák mennyiségének függvénye is, de általában 8.000 ft/ hó

Hogyan tudjuk átadni a számlákat?

A könyveléshez az anyagokat átadhatja személyesen, postán, vagy megállapodástól függően mi elmegyünk érte.

Mit tartalmaz a havidíj?

A könyvelésen és a bevallások elkészítésén túl adótanácsadással és személyes konzultációval állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Mikor érhetjük el Ön öket?

Hétfőtől péntekig munkaidőben, ill. előre egyeztetett időpontban délután, este és hétvégén is a partnereink rendelkezésére állunk.

Pénzvisszatérítés

Cégünk Lyoness Prémum Partner.

Amennyiben Ön rendelkezik Lyoness partner kártyával, minden cégünknél történt vásárlás után pénzvisszatérítésre lesz jogosult.

Mire terjed ki a pénzvisszatérítés:

 • rendszeres vásárlások (pl.: könyvelés díj, bérszámfejtés)
 • egyszeri vásárlások (pl.: szabályzatok készítése, adóbevallás készítése)

Amennyiben még nem rendelkezik Lyoness kártyával, cégünknél díjmentesen igényelhet.

Mi is a Lyoness vásárlói közösség?

A Lyoness nemzetközi vásárlói közösség. Bárki díjmentesen és kötelezettség nélkül regisztrálhat és része lehet az egész világon jelen lévő hálózatunknak. Az Ügyfeleink számára felkínált előny lényege az, hogy a partnervállalatainknál végzett valamennyi vásárlásuk után visszatérítésben részesülnek, amely Lyoness Cashback formájában kerül átutalásra a saját bankszámlára

 

A Lyoness egy erős nemzetközi vásárlói közösség, amelynek meggyőző ereje a partnervállalatok átfogó hálózatából fakad. Ráadásul Ön minden vásárlásával automatikusan támogatja a Lyoness Gyermek és Család Alapítványt.

Hogyan működik a Lyoness?

A Lyoness Partnervállalatok a Lyoness Ügyfelek számára árrést biztosítanak. Sok vásárló összefogásával növekszik a vásárlóerő, ennek révén a partnervállalatok nagyobb forgalmat bonyolítanak, mivel a Lyoness Ügyfelek a kedvezményekből eredő jelentős előnyök miatt elsősorban ezen üzleteket keresik fel. Amennyiben az Ügyfél továbbajánlja a Lyoness előnyöket és új ügyfeleket regisztrál a Lyoness számára, úgynevezett „ajánlói bónuszban“ részesül: az ajánló megkapja az új direkt ügyfél valamennyi vásárlása után a vásárlási összeg 0,5 %-kát. Amennyiben ezen ügyfelek is továbbajánlják a Lyoness-t, az indirekt ügyfelek vásárlásainak összegéből további 0,5% jár.*

*A mindenkori ÁÜF és melléklete szerint.

Milyen előnyökben részesül Lyoness Ügyfélként?

A Lyoness alapelve így hangzik: pénzvisszatérítés minden vásárlás után. Mivel mindannyian nap mint nap vásárolunk és fogyasztunk, Lyoness Ügyfelnek lenni alapjában véve mindenki számára egy új és egyszerű módja annak, hogyan lehet a vásárlások során pénzt megtakarítani, illetve költségvetésünk helyzetén javítani.

A Lyoness révén bonyolított minden vásárlás konkrét előnyei:

 • 1-2% *Cashback, plusz további árrések
 • 0,5% „ajánlói bónusz“ a direkt Ügyfelek vásárlásaiból származó forgalomból. Amennyiben ezen ügyfelek is továbbajánlják a Lyoness-t, az indirekt ügyfelek vásárlásainak összegéből további 0,5% jár.*

Minden Lyoness Ügyfél megkapja a kedvezményekből származó előnyöket a partnervállalatoknál lebonyolított vásárlásai után. A teljes kedvezmény minden esetben az adott partnervállalattól függ. Az azonnali előny (Cashback) 1-2%*, ehhez jönnek még a maradék árrések (hűségelőny).
*A mindenkori ÁÜF és melléklete szerint.

Szinte valamennyi ágazat jelen van az egész világon (például élelmiszer, üzemanyagtöltő-állomások, sport, divat, építőanyagok, illatszer, különböző szolgáltatások, bútor stb.).
A Lyoness Ügyfelek időközben már négy féle vásárlási módot vehetnek igénybe:

 • Cashback Online Üzletek
  A Lyoness Ügyfelek több ezer nemzetközi Lyoness online üzletben intézhetik vásárlásaikat a nap 24 órájában, kényelmesen otthonról. Ilyenkor a vásárlás rögzítésre kerül, a partnervállalattal való elszámolást követően az ebből eredő Cashback összegét jóváírjuk. Lépjen be a www.lyoness.net honlapra!
 • Cashback Kártyás Partnervállalatok
  A Cashback Kártya egy olyan előnyöket biztosító kártya, amely a vásárlási összeg rögzítésére és az abból eredő visszatérítések kiszámítására szolgál. A Cashback Kártyát Európa-szerte már számos partnervállalat elfogadja, közöttük nagy kereskedelmi láncok is.
 • Cashback Utalványos Partnervállalatok
  A partnervállalatok eredeti utalványaival a Lyoness Ügyfelek a vásárlásaikat ugyanúgy fizethetik ki, mintha készpénzzel fizetnének. Az utalványok az adott országirodában és az utalványértékesítő pontokon kaphatók, vagy megrendelhetők online módon, faxon vagy e-mail-ben.
 • Mobil Cashback
  A Mobil Cashback segítségével az Ügyfelek akár okostelefonjuk segítségével is használhatják a vásárlói közösség előnyeit. Napról napra növekszik azon partnervállalatok száma, amelyek a Lyoness-szel közösen lehetővé teszik az ügyfelek számára ezt az innovatív vásárlási módot.

 

 

A Lyoness nemzetközi vásárlói közösség ágazatokon és országokon átívelő hálózat, amely egyedülálló előnyt kínál ügyfeleinek: Pénzvisszatérítés minden vásárlás után!