Könyvelés Miskolcon - Az ötlettől a megvalósításig

Pénzvisszatérítés

Cégünk Lyoness Prémum Partner.

Amennyiben Ön rendelkezik Lyoness partner kártyával, minden cégünknél történt vásárlás után pénzvisszatérítésre lesz jogosult.

Mire terjed ki a pénzvisszatérítés:

 • rendszeres vásárlások (pl.: könyvelés díj, bérszámfejtés)
 • egyszeri vásárlások (pl.: szabályzatok készítése, adóbevallás készítése)

Amennyiben még nem rendelkezik Lyoness kártyával, cégünknél díjmentesen igényelhet.

Mi is a Lyoness vásárlói közösség?

A Lyoness nemzetközi vásárlói közösség. Bárki díjmentesen és kötelezettség nélkül regisztrálhat és része lehet az egész világon jelen lévő hálózatunknak. Az Ügyfeleink számára felkínált előny lényege az, hogy a partnervállalatainknál végzett valamennyi vásárlásuk után visszatérítésben részesülnek, amely Lyoness Cashback formájában kerül átutalásra a saját bankszámlára

 

A Lyoness egy erős nemzetközi vásárlói közösség, amelynek meggyőző ereje a partnervállalatok átfogó hálózatából fakad. Ráadásul Ön minden vásárlásával automatikusan támogatja a Lyoness Gyermek és Család Alapítványt.

Hogyan működik a Lyoness?

A Lyoness Partnervállalatok a Lyoness Ügyfelek számára árrést biztosítanak. Sok vásárló összefogásával növekszik a vásárlóerő, ennek révén a partnervállalatok nagyobb forgalmat bonyolítanak, mivel a Lyoness Ügyfelek a kedvezményekből eredő jelentős előnyök miatt elsősorban ezen üzleteket keresik fel. Amennyiben az Ügyfél továbbajánlja a Lyoness előnyöket és új ügyfeleket regisztrál a Lyoness számára, úgynevezett „ajánlói bónuszban“ részesül: az ajánló megkapja az új direkt ügyfél valamennyi vásárlása után a vásárlási összeg 0,5 %-kát. Amennyiben ezen ügyfelek is továbbajánlják a Lyoness-t, az indirekt ügyfelek vásárlásainak összegéből további 0,5% jár.*

*A mindenkori ÁÜF és melléklete szerint.

Milyen előnyökben részesül Lyoness Ügyfélként?

A Lyoness alapelve így hangzik: pénzvisszatérítés minden vásárlás után. Mivel mindannyian nap mint nap vásárolunk és fogyasztunk, Lyoness Ügyfelnek lenni alapjában véve mindenki számára egy új és egyszerű módja annak, hogyan lehet a vásárlások során pénzt megtakarítani, illetve költségvetésünk helyzetén javítani.

A Lyoness révén bonyolított minden vásárlás konkrét előnyei:

 • 1-2% *Cashback, plusz további árrések
 • 0,5% „ajánlói bónusz“ a direkt Ügyfelek vásárlásaiból származó forgalomból. Amennyiben ezen ügyfelek is továbbajánlják a Lyoness-t, az indirekt ügyfelek vásárlásainak összegéből további 0,5% jár.*

Minden Lyoness Ügyfél megkapja a kedvezményekből származó előnyöket a partnervállalatoknál lebonyolított vásárlásai után. A teljes kedvezmény minden esetben az adott partnervállalattól függ. Az azonnali előny (Cashback) 1-2%*, ehhez jönnek még a maradék árrések (hűségelőny).
*A mindenkori ÁÜF és melléklete szerint.

Szinte valamennyi ágazat jelen van az egész világon (például élelmiszer, üzemanyagtöltő-állomások, sport, divat, építőanyagok, illatszer, különböző szolgáltatások, bútor stb.).
A Lyoness Ügyfelek időközben már négy féle vásárlási módot vehetnek igénybe:

 • Cashback Online Üzletek
  A Lyoness Ügyfelek több ezer nemzetközi Lyoness online üzletben intézhetik vásárlásaikat a nap 24 órájában, kényelmesen otthonról. Ilyenkor a vásárlás rögzítésre kerül, a partnervállalattal való elszámolást követően az ebből eredő Cashback összegét jóváírjuk. Lépjen be a www.lyoness.net honlapra!
 • Cashback Kártyás Partnervállalatok
  A Cashback Kártya egy olyan előnyöket biztosító kártya, amely a vásárlási összeg rögzítésére és az abból eredő visszatérítések kiszámítására szolgál. A Cashback Kártyát Európa-szerte már számos partnervállalat elfogadja, közöttük nagy kereskedelmi láncok is.
 • Cashback Utalványos Partnervállalatok
  A partnervállalatok eredeti utalványaival a Lyoness Ügyfelek a vásárlásaikat ugyanúgy fizethetik ki, mintha készpénzzel fizetnének. Az utalványok az adott országirodában és az utalványértékesítő pontokon kaphatók, vagy megrendelhetők online módon, faxon vagy e-mail-ben.
 • Mobil Cashback
  A Mobil Cashback segítségével az Ügyfelek akár okostelefonjuk segítségével is használhatják a vásárlói közösség előnyeit. Napról napra növekszik azon partnervállalatok száma, amelyek a Lyoness-szel közösen lehetővé teszik az ügyfelek számára ezt az innovatív vásárlási módot.

 

 

A Lyoness nemzetközi vásárlói közösség ágazatokon és országokon átívelő hálózat, amely egyedülálló előnyt kínál ügyfeleinek: Pénzvisszatérítés minden vásárlás után!

Gyakori kérdések

Milyen szabályzatokkal kell rendelkeznie egy válalkozásnak?

A cégalapítást követő 90 napon belül a vállalkozás vezetője köteles elkészíteni a vállalkozás szabályzatait és iratmintáit. számviteli politika iratkzelési szabályzat selejtezési szabályzat leltárkészítési szabályzat értékelési szabályzat pénzkezelési szabályzat

Mikor érhetjük el Ön öket?

Hétfőtől péntekig munkaidőben, ill. előre egyeztetett időpontban délután, este és hétvégén is a partnereink rendelkezésére állunk.

Mit tartalmaz a havidíj?

A könyvelésen és a bevallások elkészítésén túl adótanácsadással és személyes konzultációval állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Mennyi az egyéni vállalkozás könyvelésének havi díja?

Az árbevétel és a számlák mennyiségének függvénye is, de általában 8.000 ft/ hó

Hogyan tudjuk átadni a számlákat?

A könyveléshez az anyagokat átadhatja személyesen, postán, vagy megállapodástól függően mi elmegyünk érte.

Kapcsolat

Tel: +36- 30 / 525-69-94


E-mail:

hajduszilvi32@gmail.com

Iroda: Miskolc, Árpád u. 5.

Hajdu Könyvelő Iroda Bt.

Adószám: 22984423-1-05

Cégjegyzékszám: 05-06-017269

Megosztás

Hírek